Söndag redan. Dessa helger bara springer förbi. Det går lite för fort. Denna helgen är äntligen lite lugn. Det var länge sen. Innan semestern känns det som.. vi måste bli bättre med lugna helger. Men hela sommaren har vi ju vart ute och målat och då har det fått vara inne. Men nu har vi gjort oss en myshörna inne med vår utegrupp. Så nu är jag riktigt köpsugen på att köpa en soffgrupp hit. Men det får bli när vi ställer ut soffan till våren igen.

Nora har fått en liten hörna också så att hon slipper packa ner sin saxofon varje gång. Det har resulterat i att det är lättare att få henne att spela sina läxor. Jag tycker det är riktigt mysigt att höra henne spela. Denna veckan är det Här kommer Pippi Långstrump som är läxa. Jag har alltid älskat den låten så det är extra mysigt nu. Längtar så tills den flyter riktigt bra. Då ska jag ta fram gitarren och kompa henne.

Idag hade vi tänkt åka in på Villamässan i Skövde. Men vi ställde in de planerna i morse då vi var trötta hela bunten. Vi tar en lugn och mysdag istället. Vi har suttit med läxor hela förmiddagen och nu blir det lite lunch så får vi se vad eftermiddagen bjuder på. Speldag med barnen kanske? Vädret är ju inte det roligaste, disigt och regn så man blir inte direkt peppad av att vara direkt aktiv.