Tanken var att inte ha något planerat på helgerna på ett tag… det sket sig.. något planerat varje helg 3 veckor framöver. Inga stora saker… men ändå något. Men det är väl kanske bra det med.. Vi lär ju inte bli förslöade i alla fall. Igår var Nikki på kalas. Imorgon ska Nora på kalas. Idag har det varit få i ordning hemma dag. Det var städat och fint i Nikkis rum alldeles nyss… men sen kom tjejerna på att de skulle leka med lego. Vilket resulterar ett mindre städat rum. Men det viktiga är att de har kul.

Revisionsvecka på jobbet. Det är alltid lika spännande. Men jag tror att det gick bra. Jag hörde inget annat i alla fall så det känns ju positivt!

Efter att ha grejat ute hela sommaren så har jag blivit sugen på att börja greja inne. Nu har jag till och med börjat drömma om det på nätterna. Så för att stilla det hela lite så åkte jag in på Mio igår och köpte en lampa till sovrummet som faktiskt min andre hälft fick välja. Det blev riktigt fint faktiskt. Så nu ska jag bara göra lite mysigt där också med lite ledlister och något grönt..typ någon blomma. Sen är det mattor kvar. Där vet jag inte riktigt vad jag vill ha än. En stor gosig matta är jag inne på… men de e ju så dyra.. så det känns lite sådär ändå. Sänglampor har vi kvar också. Men det får nog bli ett par från IKEA. Ska till Rusta någon dag och köpa tavlor. Sen är vårt sovrum komplett vilket känns fantastiskt!

Vad som blir nästa projekt får vi se… Men det kliar massor!