Redan torsdag kväll. Imorgon är det fredag och det innebär helg! Så skönt! Sen blir det en intensiv jobbvecka med bokslut. Ser inte fram emot det. Jag gillar mellanperioderna när det känns som att man får lite gjort och inte bara släcka eldar som ska vara klara. Förr gillade jag när det var mycket att göra men jag fungerar dåligt numera när det är för mycket.

Ett bevis på det var idag.. Nora ringer och är ledsen för hon glömt sin skåpsnyckel. Jag skyndar mig iväg och passar på att ta med mig ett kodlås till henne istället. Vem är det som inte lägger ifrån hennes skåpsnyckel o nyckelhinken och åker iväg.

Som tur kom jag på det innan jag kom för långt så fick åka åt andra hållet och hämta nyckeln och sen stressa iväg. När jag ska lämna nyckeln till Nora så har jag slarvat bort nyckeln igen. Hade den runt armen först men någon gång mitt i stressen så la jag den tydligen i jackfickan. Jag blir så trött på mig själv. Vad fort ens liv kan förändras. Från att vara väldigt stresstålig och klara stress bra till att inte klara stress överhuvudtaget på mindre än ett år. Det är skrämmande.

Men det är bara att inse att livet är som det är nu och acceptera det. Jag kan bara ta hand om min kropp efter vad den tycker jag klarar av. En vacker dag kanske det blir bätre.

Efter jobbet fick jag med mig lillskruttan ut på en regnig promenad. Men så skönt att komma ut lite. Snart ska jag nog försöka ta tag i att börja med gymmet igen. Känner i hela kroppen att jag behöver börja träna. Jag mår så mkt bättre då och jag är helt försvagad i hela kroppen efter detta inneåret i dubbel bemärkelse!

Info från jobbet idag också. Vi ska successivt börja gå tillbaka till kontoret. Men vi börjar inte förrän efter bokslutet. Vi ska göra detta fram till 1 dec och då börjar vårt nya normala. Vi kommer få möjlighet att jobba viss del på distans. Riktlinjen är 2 dagar i veckan som det ser ut nu. Men kunde skifta lite beroende på ens arbetessituation och behov.

Jag hoppas jag klarar av….eller klarar av är klart jag gör.. men jag hoppas jag orkar vara på jobbet utan att sluta fungera. Jag brukar bli så hiskeligt trött de förmiddagar jag varit på jobbet hittills. Förstår inte ritkigt varför då jag inte äter någon medicin nu. Men det kanske är sjukdomen som gör det eller om det är att jag inte är van.

Jag hoppas på det sistnämnda att det kommer bli lättare och få mer ork ju mer jag är där. Förr gick de ju bra. Fast visst jag var trött vissa perioder. Vilket kanske fått sin förklaring.

2017 eller om det var 2018 sökte jag faktiskt för min extrema trötthet. Jag jobbade och sen låg jag och sov när jag kom hem, Fick inget gjort. Men proverna de tog visade inget fel. Så det avskrevs. Jag har flera gånger detta år funderat på om det var där och då min sjukdom började…