Jag älskar att bo här vi bor. Vi har så fin natur precis brevid husknuten. Jag älskar att ta en runda i motionspåret och bara njuta av skogen och åkrarna. Idag blev det mellanrundan tillsammans med min andre hälft. Självklart hittade han lite svamp på vägen också. Det går nästan inte att gå med han utan att han hittar någon svamp. Men lite mysigt är det.

Idag blev det mellanrundan. Jag tycker dock jag går så långsamt fortfarade men älsklingen sa att han tycker jag börjar få upp farten. Jag hoppas det är så. Är så trött på att vara svag och längtar efter att få tillbaka formen i kroppen.

Det tar sin tid eftersom jag fortfarande har någon skit liggandes som inte släpper. Ena dagen är det bättre och sen kommer allt tillbaka med förnyad styrka.

Men någon gång ska väl skiten släppa. Det bästa jag kan göra är att ta hand om min kropp efter bästa förmåga. Nu tänker jag att det behöver bli lite mer rörelse för denna kroppen. Vi har ett målschema och jag tycker faktiskt det fungerar riktigt bra. Nästa vecka är det 4 pass för min del. Den hårdaste veckan. Men det ska gå!

Imorgon är det dags för jobb igen. Se om vi får någon info om hur vi ska jobba framöver. Hur mycket distansarbete vi får ha eller inte ha. Jag hoppas vi får mycket fritt. Det vore skönt för att få ihop livet och jag måste säga att jag trivs väldigt bra med att jobba hemifrån. Men vore trevligt att få komma o träffa arbetskamraterna ibland också.

Vi får helt enkelt se hur det blir. Jag är dock lite orolig hur det ska gå. Jag blir så extremt trött av att vara på jobbet. Vet inte varför men antar att det är för alla intryck. Hjärnan orkar inte riktigt med. Tur man har ett arbete som faktiskt går att göra på distans.