Dagen började precis som den skulle… tills det var dags för frukost. Nora kommer upp och säger att hon känner sig konstig. Du är nog bara trött säger jag. Ät lite frukost så blir det nog bättre. Jag hade gjort pannkakor igårkväll så hon värmde sig två stycken. Men redan efter första tuggan tog det stopp. Det växte sig bara i munnen på henne. Hon mådde illa sa hon. Men tillslut fick hon i sig lite yoghurt. Men den fick inte vara kvar länge. Det tog bara en halvtimme så kom den upp och det var bara att duscha av sig för Nora och bädda ner sig i sängen.

Det som var Timmersdala dagen idag. En dag Nora längtat så efter. Hon som var så beredd på en rolig dag tillsammans med bästisen. Men det var bara att ringa o säga att planerna fick ställas in.

Nikki hade en kompis sovandes här. Så hon ringde efter sina föräldrar som hämtade henne. Får hoppas att Nora inte smittat henne eller oss andra för den delen.

Jag och Älsklingen gick fram och kollade på dagen. Det var en hel del folk vilket är jättekul när det annordnas något i bun. Vi kom hem med lite rökt lamminnanlår, vitlökssalami och honung. Allt närproducerat!

På eftermiddagen åkte vi till Lidköing till Thai House där vi mötte upp älsklingens föräldrar och syster för en bit mat. Nikki o Nora var kvar hemma. Lillasyster tog hand om sjuka storasyster. Så mysigt!

Maten var supergod som vanligt och vi hade en trevlig stund innan vi åkte hemåt igen. Nora hade varit lite bättre under eftermiddagen men nu var hon mycket sämre och fått feber den lilla stackarn. Hon hade inte fått i sig någon mat under dagen så hon tvingade i sig 1/3 dels smörgås och så fick hon lite alvedon.

Nu får vi hoppas att hon piggnar till så att hon kan gå tillbaka till skolan så hon inte missar för mycket.