Igår var det gympremiär för mina tjejer. Hela sommaren har vi pratat om att de vill börja träna men vi har inte tagit tag i det. När vi väl bestämt oss för att åka till Götene för att fixa gymkortet så har någon blivit sjuk. Men igår var det äntligen dags.

Vi började med lite kondition och det fungerade fin fint. Sen innan vi skulle gå ville Nikki stesta lite styrka så vi körde en benövning. Det gick suvärent och båda tyckte det var roligt att träna. Nikki som varit mest skeptiskt var nog den som tyckte det var roligast.

Vi ska börja med att träna 1 gång i veckan. Så får vi som om vi kan få in 2 dagar tillslut men det berpr på hur det ser ut med övriga aktiviteter och skola.

När vi var klara på gymmet blev det att åka till Lidköping. Först skulle vi hitta en vinterjacka till Nikki. Hon har växt så enormt mycke i sommar så alla kläder är för små. Likaså alla jackor. Men att hitta en vinterjacka var lättare sagt än gjort. Tillslut hittade vi en på damavdelningen på hm som hade storlek xxs.

Sen var det att fara till de gamla. Vi hade ett litet firande för de firat diamantbröllop i veckan som gått. 60 år som gifta. Det är inte alla som får uppleva det. Det är några få och de är oftast i den äldre generationen. Undra om det kommer vara så många i vår generation som kommer att fira diamantbröllop.

Håller jag och älsklingen ihop så kommer vi att vara 84 år. Det är ju faktiskt möjligt.