Imorse var jag och flickorna ute och gick med C o Adrian som vanligt på måndagar. Är mycket trevligt och kul att ha någon att vara ute och gå med lite. Idag gick vi den rundan som vi gjorde första gången vi var ute och gick :D

Efter promenaden var det bara hem och äta och göra oss iordning för eftermiddagen. Tänkte att Nora skulle sova lite middag men det tyckte inte hon. Ungar.

Sen vid ett kom J och hämtade henne och jag och Nikki begav oss. I Götene väntade F på oss eftersom vi blivit lite sena och vi knallade in i simhallen för lite babysim. Nikki var väldigt trött så det blev mest myssim idag. Men det var riktigt mysigt. Men hon testade att vara på madrasserna och guppa runt lite och hon simmade lite. Men inte alls lika intensivt som sist. Men inte konstigt så trött som hon var. Hon somnade i bilen den korta biten det är hem till svärfar o svärmor. Så hon fick vänta i bilen medan jag hämtade Nora. Hon o J hade tittat på ToyStory 3 (?) tror de va 3an iaf. Nora somnade också i bilen sen på hemvägen.

Nu har jag precis skrivit mitt första inlägg som testpilot. Ska vara testpilot för skogaholmisar. Ska bli spännande. Är även nominerad till att testa philips nya eltandborste. De ska ta ut 500 stycket av oss 800 som blivit nominerade. Ska bli spännande att se om jag får testa detta med. Hoppas på det! Då blir det tredje saken jag är testpilot för.

Nu ska jag leka lite med barnen innan det är sängdags för dem.

Har förresten ingen mottagning på mobilen i stan då tre har krångel här. Hoppas det kommer snart!