Igår så snöade det. Nu ligger det snö på gräsmattorna men inte särskilt mycket på vägarna. Tur det!

Älsklingen fick hör lite positiva nyheter på jobbet igår. Två stycken till och med. Det är alltid kul. Hoppas den ena stämmer bara då det kom från en annan anställd plus att det blir som den personen vill. Spännande spännande.

Hittat ett hus med jag blivit lite smått förälskad i. Men det är 1,7 miljoner i utgångspris så det är inget som är aktuellt nu. Vi kommer inte få så stort lån och jag vet inte ens om jag skulle vilja ta ett så stort lån. Visserligen var det mycket gjort på huset men ändå. 1,7 miljoner är mycket pengar. Särskilt nu när jag går hemma och är mammaledig. Fast älsklingen har ju fast jobb och det är riktigt skönt! Det gick så fort när det väl började. Så skönt.

Idag kommer han dock inte hem förrän sent i kväll.. De ska bowla och äta på hans jobb. Jag vill med bowla :( Någon som vill göra det med mig?

Borde gå fram på stan med egentligen. Mina provlinser har kommit. Men vet inte om jag känner för att halka runt där o dessutom är det bökigt att komma in där med vagnen då det är en trappa o dörr o trappa igen. Kanske kan gå dit en snabbis imorgon bitti.

I helgen kanske mamma o J kommer o hälsar på. I eftermiddag skulle F komma och hålla mig och barnen sällskap. Sen ska jag och älsklingen även åka till badhuset och bada med flickorna. Vi får se om det blir imorgon eller på söndag. Det beror på mamma och J när de kommer.

Annars är allt bra här :D