Huvudvärk men annars mår jag hyfsat bra nu. Skönt att det inte var någon längre sjukdom denna gången. Ont i halsen och feber och sen en hemsk yrsel.. men idag verkar det vara under kontroll. Bara hemsk huvudvärk.. men får skylla mig själv för att jag sov med fel kudde i natt. Vet ju att jag brukar vara känslig mot det…

Annars ledig idag. Härligt. Älsklingen jobbar dock men när han kommer hem ska vi äntligen få vara lite lediga. Men helgen är uppbokad som vanligt. Men det är så det är att vara småbarnsförälder antar jag.

Flera helger framöver som är uppbokade… men det är så det är. Skolan snart slut och inget jobb i sikte än.. tråkigt.. dags att lägga en högre växel på jobbsökeriet antar jag.

Nora längtar till Söndag. Då ska äntligen Adrian och Alfred komma berättar hon här hela tiden. Hon längtar den lilla damen efter “sina” killar.