Denna helgen var en långhelg och för mig började det med feber och ont i halsen. Mådde bättre fort som tur är och när Älsklingen kom hem på fredagen så packade vi väskorna och for till stugan.

Där ute packade vi upp, barnen lekte och sen på kvällen grillade vi. Mys!

Upp vid Åtta på lördagen gjorde oss iordning. Jag stannade inne och städade medan johan gick ut och klippte gräset och barnen hjälpte honom. Nora tröttnade snart och kom in. Vi bakade en rabarberpaj istället. Och när den var klar ropade vi in de andra två och vi fikade lite.

Efter fikat gick vi alla ut. Jag började kratta då gräset hade varit så långt att uppsamlaren inte ens fick upp hälften. Blev krattande i Över två timmar. Träningsvärk i ena sidan och sår på handen nu efteråt. Men det får det vara värt.

Sen in och Äta, barnen sov en stund och jag o Älsklingen packade ihop. Vi skulle nämligen bara vara ute en natt. PÅ hemvägen stannade vi till i Götene där mÄsterkocken grillade. Så gott blev det!

Vi kom strax efter Åtta. Helt slut. La barnen och la oss i soffan och kollade på första halvan av snabba Cash.

Igår plockade och städade vi lite. Hade bara dumpat all packning innanför dörren nämligen. PÅ eftermiddagen kom Äntligen den dagen Nora väntat på. Adrian och Alfred skulle komma och hälsa på. Barnen var jätte blyga till en början men de släppte sen.. Och de lekte och hade skoj. Självklart var cattis o Robin också med :) Nora bjöd på barbapappatÅrta. Gott :)