2015-02-14 16.51.56Sitter och inväntar mannen som är och handlar inför Mellomys ikväll. Barnen väntar med spänning för det är ju så kul att se när de sjunger och dansar =)

Igår när jag kom hem från jobbet fick jag ett för tidigt Alla hjärtans Dag ”kort” av älsklingen och barnen. Alla tre har varit med och målat. Jag blev riktigt rörd när jag fick det =) Det är tur att jag har en så fin familj som tar hand om mig <3 De vet vad de ska göra för att få mig att smälta ;)

Dagen till ära fick vi besök av mamma o Jörgen. De hade med sig Alla hjärtans dag presenter =) Barnen fick varsina eltandborstar och jag och älsklingen fick tulpaner. De stannade några timmar innan de for hem igen. Då smet Johan o barnen ut så jag skulle få plugga i lugn och ro. Så himla snällt och jag fick en hel del gjort. Men trött var jag då jag gjorde rätt men med fel siffror typ på varje uppgift. Men huvudsaken är att jag vet vad jag gör så tar vi rätt siffror på tentan istället ;)

2015-02-14 16.39.44 2015-02-14 11.43.43Det känns verkligen overkligt att skolan snart är slut. Jag har verkligen ångest över det. Jag vill inte att den ska ta slut. Jag gillar att gå i skolan så är det bara. Men jag tror jag kommer ha de toppen på jobbet också. Får ta och söka lite distanskurser nästa år sen. Det kommer inte bli några till hösten för jag ska lära mig mitt jobb först och främst. Det är skönt att veta att jag har ett jobb att gå till efter studierna som tur är så jag slipper ju ångest över det i alla fall =) Men nu väntar sista skolveckan (någonsin?!?) det är verkligen overkligt. Efter denna veckan är det praktik i 8 veckor. I samband med det är det examensarbete som ska skrivas och sen möts vi i skolan igen för presentation och opponering sen är det slut. Slut. Det kommer bli tomt. Riktigt tomt. Men samtidigt kommer det bli skönt. Kluvna känslor minsann!

Kvalificerad Redovisningsekonom. Det kommer sitta fint. Sen är det dags att börja jobba med verkligheten. En vacker dag kommer jag vara där jag vill!