2015-02-17 17.03.58

Igår när älsklingen o Micke åkte till jobbet så hände något som jag verkligen inte hade planerat för. När de kör så smäller ena däcket och det visar sig att fjädern har gått av och skurit in i däcket. Som tur skadades inte någon av dem men bilen kunde de inte köra någonstans med. Så idag hämtade verkstaden den och notan kommer hamna på nästan samma som vi köpte bilen för. Känns ju sådär, men vi fick ju bilen till ett bra pris men det känns verkligen inte bra att behöva betala så mycket just nu. Vi var ju i Ullared en dag förra veckan med barnen och där gick det ju åt pengar som vanligt. Hade helst sett att bilen skedde innan resan så vi inte åkt dit just nu. Men hänt har hänt och det viktigaste är att Johan o Micke inte skadades!

2015-02-11 14.53.47 2015-02-11 14.54.02Förra veckan var vi som sagt på Gekås en dag. Nikki hade aldrig varit där innan och Nora var där för två år sen och Nora har tjatat o tjatat o tjatat sedan dess om att få åka dit med Nikki. Så nu passade vi på. Barnen var helt lyriska och de var i himmelriket när de fick gå och välja kläder på barnavdelningen och leksaker på leksaksavdelningen. De tyckte det var så roligt och vi var där en heldag. Kom vid 8 och åkte hem vid 16.

Jag var lite orolig innan vi åkte att vi skulle ha två gnälliga barn på slutet men jag får nog lära mig snart att våra barn gnäller inte i första taget. Vid lunchtid tyckte Nora det var lite tråkigt och att vi kunde åka hem men mer än så var det inte men efter lite mat i magen så var det inga problem att vara kvar några timmar till. Nikki gumman var så trött det sista att hon somnade i vagnen. Det visade sig sen när vi kom hem att hon åkt på feber så det var inte konstigt att hon blev hängig. Men att vara där med feber och inte gnälla! Det är duktig av henne.

Så nu får det nog nästan bli en tradition att åka till Gekås en gång om året med barnen ;) Måste bara få med den siste familjemedlemmen på de planerna ;)