IMG_20130327_164705_1

Dagen började med att ställa om klockan en, två och tre gånger. Jag var trött för jag vaknade i natt och kunde inte somna om på en timme. Sjukt störande.

Strax innan sju kom jag upp i alla fall. Åt frukost, klädde barnen och lämnade dem på dagis. Gick hem till Fia och vi planerade lite saker inför det stundande bröllopet vi ska gå på i maj. När vi satt där så ringde telefonen. Ett mycket trevligt samtal måste jag säga! Det behövdes efter dessa tråkiga veckor!

Sen tog vi hundarna och gick ut och gick runt Stensnäs och granatensvängen. Så härligt väder. Sen hem och äta och hämta busungarna.

Hemma blev de att söka lite jobb och barnen vilade. Sen gick vi ut och cyklade och sparkade lite boll. De var så glada över att få vara ute igen efter alla sjukdomar. När vi kom in var de trötta så satte dem med varsin Wiikontroll så för första gången i deras liv fick de spela super mario helt själva. Nikki fattade inte direkt men Nora däremot hon fattade snart. Tror pappan i huset snart har en spelkompis!