2013-04-04 13.08.24-1

Nu har det vart riktigt dött här i bloggen en vecka. Men har inte haft någon lust eller ork att uppdatera faktiskt. Det får komma lite inlägg i efterhand istället. Idag när barnen var på dagis passade jag och Fia på att åka en sväng till Skövde för att byta Johans T-shirtar han fick i födelsedagspresent. Dock fanns det inte likadana kvar så det fick bli två andra. Jag hoppas att han gillar dem och gör han inte det så får han skylla sig själv för att han inte bytte dem själv. Japp jag är hård. Det måste man va..hihi!

Väl inne i Skövde så är det ju självklart att man inte bara kan gå in på Jack and Jones o sen åka hem. Jag hade ju dessutom rabatt på KappAhl ju. Så in där och titta lite. Det blev T-shirt o shorts till barnen. De blev överlyckliga när de fick dem och att de fick likadana kläder det var nog det roligaste enligt dem. Så nu väntar de bara på sommaren så de kan börja använda sina fina nya kläder. Lillasyster har dessutom växt om storasyster nu. Undra hur länge det tar innan Nikki har en storlek större på kläder.

Efter KappAhl blev de en sväng till Stadium, HM och Din Sko. Hittade ett par så snygga skor på Din Sko men de fanns inte i min storlek =( Blev lite ledsen där faktiskt. När vi är klara i affärerna så har vi lite parkeringstid kvar så jag bjuder Fia på fika. Riktigt smarrigt. Sen hem och vi gick en liten sväng. Sakta gick det för jag har sträckt min rygg så har skit ont i den men det var skönt att få röra lite på sig. Nu är den uppvärmd och mindre ond. Hoppas den håller sig så resten av dagen för då kan jag göra lite i alla fall.

Efter promenaden blev de att hämta flickorna och lägga dem. När de vaknar ska vi gå ut och äta mellanmål. Det ser de verkligen fram emot och jag med att få va ute o njuta i det fina vädret kan aldrig vara fel =)

2013-04-04 10.59.252013-04-04 10.58.57      

Och Fia, nu är jag underbart snäll och lägger inte upp bilden på dig!