Jag var nog inte så duktig på att hålla mina nyårslöften. Kommer faktiskt inte ihåg vad jag gav för några och orkar inte kolla det nu. Året som har gått har det inte hänt så mycket på vikten eller måtten. Lite men inte överdrivet mycket. Men tänkandet har blivit HELT annorlunda. Jag tänker på ett helt annat sätt idag jämfört med hur jag tänkte för ett år sedan. Jag har omvärderat livet lite och njuter till fullo av det jag har och suktar inte efter det jag inte har. Jag har haft ett hektiskt år. Hösten har varit en utmaning. Jobb, skola samt att barnen har haft massa olika aktiviteter; Terrängstjärnan, fotboll, dans, simskola, bandyskola… Det tar sin lilla tid. Dessutom har de haft dans på varsin dag. Det var tufft men vi klarade det!

Nu börjar vårterminen och jag hoppas att den blir lite lugnare. Men med tanke på att jag tar min examen i maj och jag kommer att jobba vid sidan av skolan fortfarande så blir det nog inte så mycket lugnare. Jag ska även försöka träna mer än vad jag gjort så då kommer det verkligen inte bli lugnare men förhoppningsvis får jag mer energi av träningen. December har vart hemskt. Mycket för att jag ätit kolhydrater men även för att jag inte tränat så mycket.

En sak som kommer göra att jag minns 2014 är att jag hittade min nya hobby! Baka tårtor! Jag tycker att det är så kul! Tyvärr blir det inte så mycket tårtor bakade då jag inte äter det själv. Känns väldigt tråkigt att bara baka, baka o baka o inget att ha det till. Men några roliga tårtor blev det under 2014. Nikki fick en tårta med ett tåg på  som hon önskade så mycket (här startade mitt tårtintresse), Nora fick en barbietårta och mina svärföräldrar fick en (eller två egentligen, en vånings och en vanlig) bröllopstårta. Oj vad nervös jag var inför bröllopstårtan men den blev lyckad!

2014-03-07 19.24.412014-08-29 10.40.162014-08-29 10.41.33

2014-05-02 17.54.51Våren 2014 hade jag praktik på VG regionen och är kvar där än. Efter mina fyra veckor där fick jag erbjudande om en timanställning med start från augusti. Självklart tackade jag JA! Dessutom hade jag hela sommaren uppbokad med jobb redan så det var perfekt att få börja i augusti. Sommaren tillbringade jag på Sommarlands camping och jag kommer verkligen att sakna att inte jobba där mer (om det nu blir så, vilket det troligen blir). Mycket fina minnen därifrån!

Jag började min timanställning på VG region och jag trivs jättebra. Jag gjorde även min andra praktikperiod på VG region och skall göra min tredje där också. I ”julklapp” fick jag nog en av de bästa presenterna jag kunde få vid denna tidpunkten i livet. En tillsvidareanställning med start direkt efter studierna! Så himla underbart att veta vad jag ska göra sen. Nu kan jag verkligen gå all in på studier och jobb för jag kommer fortsätta min timanställning fram till att jag börjar min tillsvidareanställning =)

Nu är det nytt år med nya utmaningar. Jag är taggad till tusen! Detta år känns det som att det kommer bli ett år som kommer fokuseras på barnen. De utvecklas så otroligt mycket nu och är på väg att gå från småbarn till barn och jag blir så stolt varje gång jag tittar och lyssnar på dem!

2014-05-31 11.06.55-1