Hoppas att ni alla har haft en bra jul. Min har varit toppen! Vi började med julafton hemma hos oss och älsklingens familj o de gamla kom och firade med oss med julbord, Kalle o tomten. Barnen var överlyckliga över alla sina julklappar.

På juldagens morgon packade vi ihop våra saker och for ner till Mullsjö. Vi for från gröna gräsmattor till det finaste vinterlandskapet! Nora blev helt förstörd när vi åkt förbi Tidaholm för där var det ju snö och vi hade ju inte tagit med skidorna! Som tur var fanns det pulkor hos morfar!

IMG_20141225_112643

Väl i Mullsjö blev det julmat och vi spelade lite spel. Fia, Emsan, Eric o Anne var nere under jul också och det är något jag hoppas de kommer att vara nästa jul också! Flickorna tyckte tiden gick lite långsamt så vi gick och åkte lite pulka i pulkabacken. Väl tillbaka hos morfar så kom tomten och vi fick massor med paket.

IMG_20141227_095103

Annandag Jul fyllde mormor år och vi firade det med att åka till Annelie o Seppo där vi hade ”kusinträff”. Det var riktigt kul att få träffa mina kusiner och kusinbarn. Lite tråkigt att vi träffas alla så sällan. Vi borde träffas oftare och det tror jag vi alla känner. Men tiden försvinner ju bara.

Lördag åkte Eric, Fia o Emsan tillbaka till Stockholm så jag, älsklingen och barnen passade på att åka till IKEA (efter mycket tjat från mig). Vi köpte bara lite smått och mest bara saker vi faktiskt behövde. Det blev inte ens ljus. Vi passade på att äta där och flickorna fick hälsa på i Småland lite. De har aldrig varit där förut så de tyckte det var jättekul och det var verkligen en bra affär som de vill åka till igen. Efter IKEA tog vi omvägen över Huskvarna och hälsade på hos Elina o Tom. Vi hade en mycket trevlig eftermiddag. Kvällen avslutades hos Linda med supergod mat och sällskap.

Söndag och hemresedag. Vi har verkligen haft lyckade men intensiva dagar i Mullsjö. Vi for hem efter lunch och stannade till i Skövde på Commerce. Barnen behövde nya skidstavar. Väl hemma blev det att packa in och barnen ville genast ut och åka lite skidor =)