Det är inte ofta man får tid till att bara vara ensamma när man är föräldrar. Vi är dåliga på att ta oss den tiden. Jag vill ju njuta av våra små underverk och deras små hyss och bus hela tiden. Men till våren skall jag och älsklingen åka iväg lite utan barn. Inte så långt men bort från Tdala i alla fall. Först hade vi tänkt åka till Riga men då vi ska åka i början av april insåg både jag och han att det kommer nog inte bli så härligt. Det är ju fortfarande rätt så kallt då.

Varför kan vi inte vänta till lite varmare? Jo för vi vill fira att vi vart tillsammans i 10 år. Så det blir till att åka till Lysekil. Jag älskar Västkusten så det kommer garanterat bli bra. Där ska vi bo på ett litet charmigt hotell och vi kommer att ha vår egna bastu precis vid vattnet och vi kommer att ha ett eget SPA-bad på bryggan. Så det gör inget om det fortfarande är lite kallt utan snarare mer positivt! Får hoppas att det inte regnar bara.

Strandflickorna_Utsikt-fraan-BPs-bastu_4Innan vi åker iväg tänkte vi göra nåt hela familjen. Riktigt vad har vi inte planerat ännu. Men nåt ska vi göra i alla fall. Nora har ju påsklov så det skulle ju passa alldeles utmärkt att åka iväg hela familjen någon dag. Vi får se helt enkelt. Men jag ser verkligen fram emot denna helg. Det ska bli sååå skönt med lite tid för oss själva utan massa stoj och tjat =)