Så då var det 2017. Det är inte klokt. Tanken var igår att åka till Götene för att titta på fyrverkerierna där på eftermiddagen men det blev inställt pga blåst. Så vi hade en riktigt slö eftermiddag hemma innan vi började göra oss i ordning för kvällens festligheter. Barnen va inte snabba att göra sig i ordning. Tjat tjat och åter tjat. Men vi blev bara 4 minuter sena. Fördelen med att vara nära hemmaplan.

Vi firade in nyåret hemma hos Micke, Tove, Elina och Elvira. Detta har blivit lite av en tradition och det är riktigt trevligt. Kvällen förflöt fort och vi fick riktigt god mat. 3 rätters! Det är nog det bästa med nyår. 3-rätters står oftast på menyn. Jag är ju ett stort fan när det gäller mat. Älskar mat!

Barnen lekte och stojade hela kvällen. Nikki var bra trött när klockan började närma sig åtta. Hon hade varit vaken sen klockan sex så inte så konstigt. Hon imponerade dock på mig och höll sig vaken ända till tolvslaget. Men när vi kom hem så slocknade hon innan jag ens hunnit säga god natt. Vi vuxna satt och spelade spel och barnen spelade spel sen var klockan snart tolv så barnen gick och klädde på sig ytterkläder och vi gick ut på balkongen för att kolla på fyrverkerierna. Nora ville inte gå in ens när det började lugna ner sig ifall det kom mera. Hon älskar fyrverkerier men är samtidigt rädd att det ska komma en på vårt hus så att det börjar brinna. Vid halv ett gick vi in och vi for hem. När vi kom hem så var det några som sköt fyrverkerier någonstans i närheten så Nora fick se lite till och ville minsann inte gå in :)

Nikki däremot va så trött så hon gick och gjorde sig i ordning och somnade på fem röda. Sammanfattningsvis så var det en lyckad kväll och denna dagen efter så har vi bara tagit det lugnt och inte gjort något speciellt. Jag hade lite feber när jag vaknade men den har nog försvunnit nu. Känner mig inte febrig längre så har inte tagit den heller. Nu blir det att bara ta det lugnt och invänta en jobbvecka. Tur att den bara är 3 dagar lång :)