Nu så är de beställda/köpta. Efter mycket velande från min sida så har jag äntligen bestämt mig för vilken telefon jag ville ha. Jag hoppas jag blir nöjd med valet. Det är nog första gången ett val för mig har tagit så lång tid!

Jag och älsklingen var på thephonehouse och skulle fixa telefoner. Johan visste ju redan vad han ville ha jag velade mellan S3 o Nexus 4. När jag väl hade bestämt mig för en Nexus 4 så hittar försäljaren en avgörande sak för mig att välja S3an istället :p Den hade bättre bildstabilisator i optiken och det innebär då att man inte behöver vara lika stadig på handen som man måste vara med Nexusen för att ta bra bilder.

Nu i efterhand efter att testat Johans kamera är det väl inga problem med stabilisatorn med Nexusen så sätt, men det är skönt med bättre för jag har viss tendens till att skaka när ja ska ta kort med mobiler. Annars e mobilerna rätt likvärdiga. Har tittat på flertalet tester på dem och de har sina för och nackdelar båda två. De jag tycker är skönt med S3an är att batteriet är löst, det finns minneskort, det finns massa skal om man vill förändra telefonen, den har bättre kamera. Nackdelen e ju självklart Samsungs egna program o skit på den som segar ner dem rätt rejält men är samtidigt hyffsat lik i snabbheten som Nexusen enligt de snabbtester jag tittat på .

 

gs3r-588x360

Nexus-4-giveaway-

 

När jag tillslut hade bestämt mig för S3an så var det ju dags att väja färg. Säljaren sa lite roat att ja nu är det ju dags att välja färg då. Röd säger jag utan att någon hinner blinka. Röd? Frågar han förvånat. Ja röd, för det finns väl säger jag. Ja, de gör de säger han o skrattar. Förvånad över att det valet gick så mycket snabbare. Han trodde säkert de valet också skulle ta tid!

Sen till min och Älsklingens förvåning så hade de faktiskt en Nexus hemma! Va någon som beställt den men sen ångrat sig och trots påtryckningar från andra butiker så hade de valt att behålla telefonen till Johans lycka. För nu fick han ju med sig en mobil hem. Min däremot fanns inte i röd i den butiken men säljaren fick tag på den i en annan butik så vi får se när den dyker upp. Idag men absolut senast imorgon trodde han. Jag hoppas den kommer idag för då kan jag hämta den. Imorgon hinner jag inte då vi ska till Lidköping på eftermiddagen. Nora ska till tandläkaren.