WoWScrnShot_012313_221213

Igår var det en helt galen kväll min egna lilla värld. Jag spelar inte mycket längre. Det hinns verkligen inte med. Men två kvällar i veckan samlas jag med mitt älskade Tjuvnyp. Det blir inte alltid två kvällar heller men det är det jag försöker få tid till. Vi har stått still och nött ett tag på olika bossar men igår var det en magisk kväll.

Efter sammanlagt 28 försök (fördelat på 3 gånger) så gick vår boss Elegon ner. Nu fick jag ingen bra bild men i bakgrunden syns det massa benhögar efter våra lik efter alla gånger vi dött.

18.50 satt det en hög förväntansfulla människor och väntade in den sista medlemmen som skulle vara med. Men han dök inte upp så vi fick ta in en annan och titta så bra det blev! Strax efter sju var vi igång. De första 4 bossarna gick ner under en timme. Perfekt nu hade vi massa tid till att försöka ta ner vår progressboss.

Första försöket var jättebra. Men sen följde sämre och sämre försök. Vi fick skuffa om lite och River fick dpsa trots lite muttranden och Aldie fick heala istället så vi fick lite hus. När klockan började närma sig 22 så fick vi till fler och fler bra försök.

Kvällens sista försök var kvällens dittills vårt bästa försök någonsin. När alla dog hade bossen 0.2% (!) liv kvar. Klockan var 22. Det var dags att sluta. Men det var ingen som egentligen ville lämna bossen med så lite liv till söndag. Vi bestämde oss för ett sista försök och tur det! BOSSEN GICK NER!

Ren Tjyvnypstyle var det och endast 3 stycken vid liv när bossen äntligen gick ner. Men vilken underbar känsla. Äntligen NERE, vilket samarbete och vilken stämning!!