Nu äntligen har vi fått upp vår nya lampa. Så nöjd. Först var det nästan 3 månaders leveranstid. Sen kände jag att det var ingen lampa jag ville ge mig på att montera så vi tog in lite experthjälp. Så nu hänger den uppe och jag blev så nöjd och glad att den passar där vi tänkt. Så roligt när vi hittar saker som både jag och älsklingen gillar. Vi kan ju vara lite sådär kräsna båda två.

Igår hade vi även lite firande av vår blivande 11 åring. Närmsta släkten var här. Vi gjorde det enkelt för oss och lät Nora bestämma vad hon ville ha. Smörgåstårta från Fredriks Vänercatering och Cupcakes. Smidigt och bra nu när jag inte kan göra så mycket. Nora fick göra Cupcakesen och de blev superfina och smörgåstårtan var jättepoppis och det blev knappt något över. Endast en liten bit. Så kan varmt rekommendera att beställa smörgåstårta därifrån.

Nora är jättenöjd och ser med spänning fram emot imorgon då hon faktiskt blir 11. Helt sjukt vad tiden går fort. 11 år. Vart tog de åren vägen. Det var ju inte längesen hon fyllde 6. Lite ångest får jag när jag tänker på det att om några år börjar hon högstadiet o sen gymnasiet. Sen flyttar hon hemifrån och ska bli vuxen. Stoppa tiden tack! Jag vill gärna kunna mysa o ha en liten flicka många år till. Men de stunderna är inte många längre. Ibland kommer hon och vill krypa upp i knät men de tillfällena blir alltmer sällsynta. Istället har vi fått humörsvängningar delux.

En ny tid har börjat. Småbarnsåren är över sedan länge. Nu börjar förpubertet och snart tonårstrots. Det är bara att ta på sig tålamod och lugn så ska vi nog klara av denna tiden galant också.