Nu börjar jag tröttna på att inte kunna göra något direkt. Igår var närmsta släkten hör o firade Nora. Hade rätt rejält ont o benet på kvällen så idag har jag lovat att bara vila vila o vila. Skittråkigt. Men måste väl göra det så jag förhoppningsvis kan jobba imorgon. Hoppas på att kunna trycka ner kopplingen. Läkaren avrådde från bilkörning första veckan o imorgon har det ju gått en vecka.

Vi får se helt enkelt. Annars får Johan köra mig till jobbet tänker jag. O hoppas på att jag klarar av att sitta upp en hel dag. Nu är jag verkligen trött på att vara hemma. Det känns som att jag klättrar på väggarna. Mår ju bra annars. Lite tröttare än vanligt bara. Men så fort jag ska göra nåt så ömmar det i låret. Men det blir bättre o bättre i alla fall. Men jag känner när jag gjort mer än jag bör göra. Dock äter jag fortfarande lite tabletter mot smärtan. Men inte maxdos längre i alla fall :)

Som ni ser på bilden så ser jag lite misshandlad ut. Ett jätteblåmärke jämte plåstret. Men nu börjar det gå åt det gula hållet så det ska väl börja försvinna snart.

Jag är så nyfiken på hur såret ser ut men jag får ju inte kolla. En hel vecka till ska jag helst vänta. Det känns som en evighet. Men vill ju inte riskera att få en infektion i det heller så bäst att vänta!