Äntligen är arbetsveckan över och det är helg så jag kan vila mitt ben. Det har varit rejält ömt emellanåt i veckan. Onsdags var nog värst. Då funderade jag på att gå hem från jobbet. Men bet ihop o jobbade klart.

Jag sitter så fint på jobbet. Riktig slappstil. Men vad ska jag göra?! Jag börjar bli ordentligt trött på att konstant vara slut o inte kunna gå el sitta normalt.

Men det blir ju bättre för varje dag som går. Men det går sakta.

Igår började bokslutet på jobbet men jag gick hem tidigt som vi får på fredagar. Jag behövde det. O tur det för la mig hemma i soffan. Åt kvällsmat vid fem. O sen somnade jag väldigt tidigt. Vet inte när men fick ett sms av mamma 20.47. Efter det somnade jag ganska omgående. Det är iofs inget ovanligt att jag somnar så tidigt en fredag kväll. Men det är lite tråkigt.

Men jag vaknar ju ofta vid fem sen också. O det gjorde jag ju även idag. Bästa tiden på hela veckan. Lördag morgon innan resten av familjen har vaknat :)