Screenshot_2014-09-16-20-15-35

Träningen har legat på is över hela sommaren. Har lite ångest över det faktiskt. Så idag tog jag tag i livet och satte mig på cykeln och trampade på i lite mer än en mil. Riktigt skönt i kroppen såhär några timmar senare. Jag är glad att jag inte åkte senare än vad jag gjorde för det började bli riktigt mörkt när jag kom hem! Men hade i alla fall min varseljackefleece på mig så bilarna kunde se mig. Tur det!

unnamed (1)

Nu är det träningen på gymmet som ska tas tag i också. Jag vet inte hur jag ska få ihop det alltså. Det kommer bli en svår höst. Barnen har aktiviteter upp över öronen. Fotbollsskola för Nora på söndagar, Simskola för båda (än så länge) på måndagar, terrängstjärnan för Nikki på tisdagar, dans för Nikki på onsdagar, dans för Nora på torsdagar. Hur ska jag få träningstid? Nackdelen med två barn ;)

Någon måste ju vara hemma med den andra när den andre är på sin aktivitet. Älsklingen kommer hem sent med så då blir det för sent för att göra något byte. Aja får lösa det helt enkelt. I värsta fall får jag väl gå upp tidigt och åka och träna innan skolan. Det går ju det med.

Nu blir det strax sängen. Ska bara hänga upp tvätten.
Jag borde bli bättre på att uppdatera här. Jag vet att ni vill ha nåt att läsa. Men jag försöker fortfarande pussla ihop livspusslet.

Sov gott =)