thankful-heartDenna helgen blev verkligen inte som jag planerat. Jag hade planer på att plugga hela helgen lång. Men jag har inte mått bra. Haft världens huvudvärk, feber, ont i halsen och förkyld. Jag har legat klubbad på madrassen framför tvn. Jag och Nora skulle egentligen hittat på nåt skojsigt idag på förmiddagen men det har bara varit att glömma för krafterna till det har inte funnits. Jag har lovat henne att vi får göra det en annan dag och det har gått bra som tur är. Hon har fått spela på datorn hela dagen igår och hela dagen idag så hon är supernöjd.

Eller okej, ett litet avbrott igår blev det för hon var iväg på kalas och vi tittade på fångarna. Men annars har hon spelat, spelat o spelat och tycker det är jättekul. Så mycket får hon ju inte spela annars :p

Lite ångest över att tentan närmar sig det har jag. Jag vet inte riktigt hur jag ska få ihop tiden. Jag ska jobba mina lediga dagar så får bli plugg kväll och helg tillsammans med att jag ska hinna träna. Det har inte blivit någon träning nu i veckan då jag inte mått bra. Förhoppningsvis mår jag bättre nu i veckan som kommer så jag kan åka o träna några dagar i alla fall. Jag mår ju så mycket bättre av att få aktivera mig lite =)

Annars är jag väldigt tacksam idag. Jag har en nöjd känsla i kroppen och jag är verkligen lyckligt lottad av att få känna så. Jag börjar bli bättre o bättre på att fokusera på det som är bra i livet istället för det som är bekymmersamt och det känns faktiskt fantastiskt bra. Snart börjar säkert ångesten över att skolan snart är slut och jag ska få ett jobb och hela den biten men fram tills dess ska jag bara njuta av att få vara delaktig i en underbar familj med man och barn som jag älskar djupt! <3