2014-09-07 12.53.12

Underbara sommarvärme! Ge inte upp nu! Vi älskar att ha dig kvar! Men det är bara att acceptera det är september och snart försvinner denna goa värme. Men ja de e klart, jag saknar de 30+ vi hade i somras. Det var UNDERBART!

Dagen har varit toppen! Den började tidigt då jag inte kunde sova så gick upp och gjorde ingenting. Det var riktigt skönt faktiskt. Satt o grejade vid datorn lite. Fördelen med att ha datorn i sovrummet =) Sen blev det frukost och strax innan halv elva vandrade jag bort till Jenney för där var det MeandI party. Jag som inte skulle handla något kunde ju inte hålla mig så Nikki fick sina dyraste byxor hon ägt och både flickorna fick varsina mössor. Allt kommer få bli julklappar. Så är det bara! Jag är inte mycket för dyra kläder. Men ibland får det väl gå. Än motvilligt. Jag köper hellre MYCKET kläder till bra priser än dyra kläder. Visst är det säkert bättre kvalitet på de dyrare kläderna (inte alltid men ofta) men då byter jag hellre kläder. Mina två skruttar är så extremt duktiga på att få fläckar som inte går bort på kläderna så då har jag hellre billiga kläder än dyra kläder!

Väl hemma sen blev det lite matstund ute i det fina vädret. Vem vet det kanske var årets sista utelunch? När klockan började närma sig två svängde en bil upp på uppfarten som vi kände igen! Sofia och Alva kom =) Jag och Sofia skulle nämligen göra rosor i sockerpasta.

Flera timmar senare var vi äntligen klara. Det sina timmar. Jag hoppas att hon som skulle ha rosorna blir nöjd för vi har gjort vårt bästa i alla fall =)

Kvällen har vart lugn TV-kväll. Jag och älsklingen tittade på duellen mellan Reinfeldt o Löfven. Sen blev det lite zappande för den andre hälften började plugga. Det hela slutade med att jag satte på Skilda Världar. Men tittade inte klart då klockan börjat ticka iväg. Det är ju en morgondag också. Mindre rolig sådan misstänker jag. Nu blir det två hårda veckor i skolan. Hujedamej!