Vilka dagar vi har haft. Riktigt vårvärme och det är bara februari. Så extremt snevridet. Men det är ju så vårt väder ser ut numera. Inte mig emot med extremväder. Jag älskar ju värme och jag älskar kyla. Men hatar mittemellanväder. En sommar med 20 grader är inget att hänga i graden. Samma sak med en vinter med -3 grader. Det är inget vidare det heller.

Ikväll blir det städkväll. Det behövs. Jag har inte ens fått ner julgardinerna än. Fy skäms på mig. Men det får vi ta till helgen. Jag har bara inte orkat. Jag är sådär extremt trött igen. Så som jag har varit de senaste åren på vårvintern. Det är hemskt o vara så trött. Jag vet inte vad som är fel och läkarna hittar ju inget fel de heller. Sjukt irriterande. Ge mig bara en spruta med ork och kraft så hade jag varit helnöjd. Jag behöver kanske vara ute mer.

Nora sa till mig igår. Mamma jag vill gärna gå in på den där Tindrali sidan och läsa. Det gjorde mig riktigt glad. Det handlar ju mest om vårt familjeliv och står mycket om barnen när de va små. Jag insåg att det är rätt tråkigt att jag varit så dålig de senaste åren att skriva. Men det får kanske bli lite ändring på det nu. Lite lättare också om jag får låna Noras dator för då slipper jag ju gå ifrån lika mycket och kan bara sätta mig en snabbis och skriva.

Älsklingen är iväg och hämtar Nora som är på Juniorerna och Nikki har Alva hemma, men de sitter och spelar på varsin dator. Sociala barn numera. Men samtidigt så är ju skärmen det nya sociala livet. Tur i alla fall att de inte börjat med sociala medier än. Då hade de varit ännu mer fastklistrade vid den där skärmen.