Denna dagen har inte varit som vanligt. Började med sovmorgon för jag skulle hänga med Nikki till skolan för hon skulle ta spruta. Spruta mot mässling, röda hund och påssjuka. En mycket nervös tjej hade jag. Men det gick hur bra som helst! Sen till jobbet. Men jag tyckte jag såg så dåligt så stannade på vägen och bytte öga på linserna. Men det skulle jag inte gjort! Herregud säger jag bara. Linserna satt rätt från början. Jag blev så extremt åksjuk så när jag kom till jobbet så skakade jag bara. Kan ju säga att det var inte det lättaste att byta öga på linserna när händerna skakade så extremt. Sen fick jag ju inte tappa dem heller för jag hade inga att byta med och inga glasögon. Så då skulle jag ju inte se om jag var tvungen att åka hem. Lite risky där alltså. Men det gick bra som tur är.

Sen har arbetsdagen bara försvunnit. Denna dagen gick så extremt fort. Sen blev det att skynda sig hem för idag är det läxdag med Nora. Vi har avsatt måndagar och tisdagar till att göra läxor. Jag slutar tidigare för att åka hem och vara ett stöd till henne. O sen har vi repetition onsdag och torsdag och sen kör vi hårt med läxorna på helgen också. Det blir mycket studietid hemma. Men hon behöver det och då ska hon självklart få det. Hon kämpar på och klagar sällan. Men hon tyckte det var jätteskönt när jag började komma hem tidigare på måndagar och tisdagar och blev en helt annan tjej och är mycket gladare och lär sig läxorna snabbare när hon inte är så trött.

Vi har ju fortfarande problemet att både hon och Nikki kräver mycket sömn. Så de ligger i säng vid 19.30 fortfarande. Trots att Nora snart blir 11. Men bättre att de lägger sig tidigt och är glada än sent och är sura. Tur för mamman i huset då jag somnade halv nio igår!