Gårdagen börjar toppen. Det är gryning och jag är glad att det börjar ljusna när det är dags att åka till jobbet. Jag lyssnar på radionyheterna och är allmänt glad. Jag kör ut på 26an och efter en liten stund så ser jag något vid vajerräckena. En grävling! Jag bromsar men tyvärr hinner jag inte stanna i tid och så har jag en bil bakom mig så kan inte illnita hur som helst. En gladhet förvandlades till chock som byttes till en sorgsenhet. Stackars grävling. Vad skulle du ut på vägen att göra. Hade det inte varit bättre om du varit kvar i skogen!

Skadeanmälan är gjord till försäkringsbolaget och nästa vecka ska jag göra en skadebesiktning. Hoppas att det inte är några större skador mer än det som jag ser. Jag vet inte om jag orkar massa krångel. Men det får jag ju orka om det blir så. Det finns ju inget annat val. Man måste orka. Nackdelen med vuxenlivet. Det finns ingen som gör sakerna åt en. Det ångrar jag att jag inte uppskattade mer när jag var yngre. Men det är ju lätt att vara efterklok.

Haft huvudvärk sedan onsdags. Igår var det hemskt med huvudet på jobbet. Jag var helt groggy. Så när huvudet inte var bättre imorse så stannade jag hemma. Ont i huvudet så att jag blir illamående. Hela magen vände sig ut o in imorse när älsklingen och barnen precis åkt. Så det var tur jag inte åkte till jobbet. Tänk att fått det i bilen. Usch, jag vill inte ens tänka på det.

Tjejerna sitter och läser sina svenska läxor och jag väntar på min andre hälft. Ska bli skönt när han kommer hem! Hoppas ni alla får en bra helg. Jag hoppas på att min huvudvärk blir bättre!