Måndag och ny vecka igen. Se vad denna veckan bjuder på. Förra veckan bjöd på huvudvärk, illamående, trasig Kia, sjukdag och Mellomys. Ska bli spännande att se vad denna vecka erbjuder. Idag har jag i alla fall gjort ett besök hos bilverkstan och fått domen att det kommer ta minst en arbetsvecka o få bilen fixad. Urk säger jag till det. Så på måndag blir det att lämna in den och hoppas på att den är klar till fredag nästa vecka. Då får vi hela domen för att se vad som hänt med lilla Alfi.

Nu väntar jag på att få lite Saxmusik. Nora ska göra sin läxa. Teddybjörnen Fredriksson. Älskar den låten! Dock är hon inte den snabbaste på att göra allt i ordning för att kunna spela. På musikskolan tar den 5 minuter. Hemma kan det ta både en och två timmar ibland. Till och från vill hon sluta spela. Det är jobbigt med de extra läxorna som blir. Men sen är det roligt igen när hon börjar kunna låtarna. Så vi får se hur länge hon håller i. Det vore kul om hon ville gå nåt år mer i alla fall. Dock ska hennes lärare sluta nu i vår. Han ska gå i pension. Så hon är lite orolig över vad det bli för ny lärare. Jag hoppas att det blir en bra lärare som gör att hon vill fortsätta!

Jobbdagen idag gick extremt fort och här hemma har vi också hunnit med mycket den lilla stund vi varit hemma. Läxorna gjorda förutom saxen då. På jobbet har jag mest jobbat ikapp från det jag var sjuk i fredags. Men nu är jag i fas. Så skönt!

Ikväll blir det att gå iväg o sjunga lite. Var länge sedan jag gjorde det. Undra hur det ska gå. Är över ett år sedan nu. Men det ska nog gå väl. Kommer komma hem full med endorfiner får vi hoppas :)