2015-11-26 Instagram

Nu har vår hyresvärd varit och fixat våra element. Resultatet av det hela är att jag går och fryser hela tiden. Men har man haft mellan 25-27 grader varmt inne, då blir det väldigt kallt när det är 22 grader. Så igår gick jag runt med fleecetröja, pyjamasbyxor och varma tofflor. Det hela slutade med att vi höjde elementen något. Jag får nog trappa ner värmen. Annars kommer jag frysa ihjäl :p Ne så illa ska det väl inte vara men kallt tycker jag att det har varit. I förrgår låg jag och sov med täcke och ullfilt. Jag är nog väldigt bortskämd med värme. Men alla som känt mig sedan barnsben vet att vi alltid hade varmt när jag var liten.

Det blev ingen viktuppdatering i söndags. Har inte haft tid att sitta vid datorn och skriva på telefonen har jag inte tagit mig tid till. Mycket kan också vara att det inte var lika roliga siffror att redovisa i söndags. +/- 0 jämfört med veckan innan. I början av veckan gick det riktigt bra och sen vet jag inte vad som hände. Helt plötsligt fick vikten för sig att leva rövare och under två dygn hade jag gått upp 1 kilo dvs hela veckans viktnedgång. Vaddå tappa motivationen??! Hade jag ätit fel så hade jag inte sagt något. Då hade jag bara haft mig själv att skylla. Men nu vet jag inte vad jag gjort för fel. Misstänker ägglossning och för lite träning. Jag struntade i vågen i måndags och tröst åt lite nötter (hur fel som helst jag vet! Men nötter är bättre än godis, men beteendet är kvar) Dock verkade det få fart på kroppen igen vilket känns jätte bra. Men mindre kul när jag vet att helgen antagligen kommer förstöra allt då vi ska äta julbord och då äter man ju mer än vad man behöver. Visst behöver man inte göra det men jag vill kunna få valuta för pengarna ;) Men det är bara att ta nya tag hemma sen fram till nästa julbord :p Sen är det Lucia och sen är det jul. Det är en svår tid framför mig men jag vet att jag klarade den galant för tre år sedan när jag åt mer striktare variant av LCHF. Så varför ska jag inte klara det nu?

Annars är det en hemma dag idag med storskrutt som gick hem från skolan igår. Hon var hängig och hostig. Hängigheten har försvunnit men hon hostar fortfarande så idag får hon vara hemma. Hon har fått duscha varmt i nästan en timme så nu är hon lite mindre hostig så hon får göra matteläxan :) Hennes favoritläxa :) Det värsta är att hennes mamma tycker att det är lika kul som hon själv så jag får verkligen hålla mig för att inte göra läxan åt henne. Det är illa :)