image

2 veckor på banan. Ett sötsugsanfall då 4 chokladöverdragna pekanbitar åkte ner i magen tillsammans med lite cashewnötter med sourcream smak. Mindre bra men kunde varit värre. En mellan cola zero från donken har också åkt ner men de va för älsklingen köpte de o inte ramlösa. O när den stod där framför mig så åkte den ner. Men som tur va triggades inget sötsug.

Annars har de bara varit bra mat denna veckan. Inte lika strikt som förra men ändå helt okej. Träning har de blivit en dag. Men väldigt lugn sådan då jag inte velat påfresta nacken. Men nu börjar den va helt okej men kan va att jag inte jobbat sen i torsdags så ropar inte hej än. Men känns den okej så ska de bli ett riktigt träningspass på torsdag :)

Vågen summerar veckan med -1,2 kg. Riktigt förvånad blev jag faktiskt då jag tycker att de känns som att det gått väldigt sakta neråt. Men tydligen har de faktiskt gått riktigt bra. Jag är helnöjd med -1,2 kg.

Ska bli spännande att se hur veckan som kommer blir viktmässigt. Jag hoppas på en bra vecka o ska göra det jag kan så att det blir så :)

Hoppas ni haft en bra vecka!