20131227_173234Igår började skolan igen efter julen. Varför vara ledig när man kan plugga? Eller vad säger ni?! Efter skolan åkte vi hem och funderade på vad vi skulle hitta på innan kvällen. Det blev att åka till Götene för att äta 5 små rätter på Restaurang Riksha i Götene. Supergott var det och mätt och go var man efteråt. När vi ätit klart styrde vi bilen till Skara för att hämta ut våra biobiljetter. Vi var lite sent ute så det fanns inga bra biljetter varken i Skövde eller Mariestad men i Skara fanns det 158 platser lediga när vi bokade. När vi kommer för att hämta biljetterna hör vi att det endast är 3 platser kvar! Vilken tur att vi bokade! När bion väl började så var det endast en plats kvar.

När biljetterna var hämtade så åkte vi till Citygross och handlade lite. Blev ett spel, champagneglas, två sagor på CD till barnen och lite gott och lite mat.

20131227_192950

Sen var det dags för kvällens höjdpunkt! Hundraåringen! Boken är klockren och filmen var kanonbra den med. Visst som vanligt så saknas vissa delar men det går ju inte få in allt i en film. Men filmen var kanonbra och jag skrattade bra många gånger. Robert Gustavsson gör sig verkligen bra som en hundraåring!

unnamedJag var lite orolig för om våra platser var bra eller ej men de var kanonbra. Man satt perfekt och man såg bra hela filmen! Det var väldigt bra lutning i salen och det är ju verkligen ett stort plus. Särskilt när man är lite kort i rocken som jag är.

Nu blir det att åka till våra skruttar och mysa med dem <3 Nikki gumman är sjuk så vi får se hur hon mår idag!