Idag är jag stolt! RIKTIGT stolt! Det är julafton och jag har inte ätit en endaste godisbit eller ätit något socker. Först hade jag tänkt att jag skulle göra det men sen tänkte jag varför skulle jag? Varför ska jag förstöra för min kropp för? Varför ska jag ge den massa gift? Jag har istället ätit god mat och haft det helt fantastiskt utan det vita giftet! Detta är något jag kommer att fortsätta med! Jag mår ju så fruktansvärt dåligt om jag äter socker numera så varför utsätta mig för det?!

CIMG2149Nu sitter jag här istället och mår bra. Jag mår inte illa och jag har ingen huvudvärk som beror på för mycket socker. Vi har haft en toppendag och barnen har tyckt det har varit spännande. Tomten kom och Nikki har svårt att släppa om det är farfar eller ej. Men tomten hade ju jättetjock mage och det har ju inte farfar. Ja vi får se vad den lilla damen säger i morgon.

Julmaten var lika god som vanligt. Jag åt dock endast en liten liten bit Janson och endast lite röbetssallad så för första gången en julafton så slapp jag den äckligt jobbiga proppmättkänslan. I år var jag lagom mätt trots att jag ätit lika mycket som jag brukar fast av andra saker istället!

Vi fick finbesök av finaste Fredrik också. Han svängde förbi när han var på väg mot sitt julfirande för att ge mig, Johan och barnen fina klappar. Vi fick ett nytt sällskapsspel som ska bli så kul att testa snart! Spelkväll snart! Eller va säger du Fredrik? Micke, Tove kommer ni med? ^^ Nån mer som vill vara med?

Nu ska det bli skönt att krypa ner i soffan. Äta lite och bara ta de lugnt! Imorgon blir det mera julfirande! Fast denna gång med min kära mor =)