C360_2012-11-23-08-30-51

Så var det redan fredag igen. Veckorna går rysligt fort! Jag och flickorna har börjat morgonen med att ha mysfredag. Dock kan vi inte ha mysdag hela dagen för jag behöver städa också. Håller på med en storstädning här hemma som går så sakta så sakta. Men allt blir i alla fall ordentligt gjort! Men först ska vi nog titta på ett avsnitt av Busungen Dennis! Jag och älsklingen har pratat om det programmet länge nu men när vi var på Ullared så fanns det inte där så sen har vi bara inte orkat beställa det från CDON. Men igår såg jag att de har lagt till det på Viaplay! Lycka! Hoppas barnen gillar det lika mycket som jag bara!

Igår var jag även på ett besök på ams. Det skulle vara informationsmöte tillsammans med att man skulle skriva en ny handlingsplan. Superbra tänkte jag när jag gick dit men värdelöst när jag gick hem.

Mötet var beräknat en timme. Först så hade vi information en halvtimme. Ingen ny information utan ett utdrag från va de sa förra informationsträffen. De gick igenom att man kunde få Jobbcoach, Praktik, Arbetsmarknadsutbildning, Nystartsjobb, Pendlingsbidrag, Jobbchansen och lite mer.. allt detta tog de upp på förra informationsträffen och allt finns att läsa på nätet så det kändes som en väldigt onödig träff då det inte ens var de vanliga som höll i det så siffrorna när man får vissa saker och hur länge de får pågå kunde jag bättre än dem.

Efter det så skulle alla få träffa sin handläggare. Saken är den att vi var minst 4 stycken till varje handläggare. Jag blev sist till min för hade tre tanter före som sprang runt bland handläggarna när de pratade med sina arbetssökande för att få komma före till våran handläggare. Sjukt störande. Jag kände att jag vill inte göra så för jag skulle inte vilja ha massa obehörigt folk springande runt mig när jag pratar med min handläggare. Alla handläggare satt alltså i samma rum och vi skulle sitta i rummet intill och vänta vilket de inte hade vett till att göra. Tiden då mötet skulle vara slut hade inte jag och en till ens fått komma in till handläggaren och varje möte tog minst 15 minuter…

40 minuter efter sluttid kunde jag äntligen komma därifrån. Komma sent till dagis och hämta barnen. Kändes ju sådär. Jag sa faktiskt det till min handläggare att jag tyckte det var dåligt. Först informationsmöte som inte gav något, och sen 45-50 minuter att bara sitta och vänta och sen komma sent till dagis för att de skrivit en sluttid som var alldeles för snålt tilltagen. Då hade det varit bättre om de skrivit en längre tid mötet skulle hålla på så man kunde planera därefter.