IMG_1130

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja hon sover så gott just nu. Man kan knappt tro att hon har vart så liten som hon är på bilden. Jämför med mina händer som ändå är relativt små. Hon har tom vart ännu mindre än detta. Det är riktigt svårt att föreställa sig det nu såhär över ett år senare då kon kryper runt och pillar på allt.

Jag lägger in originalbilden här nedan så ser ni storlekskontrasten ordentligt. Man ser knappt lilla Nora där ju! Men jag byter faktiskt blöja på henne inne på Neoavdelningen. Visst fick man ha snygga kläder på sig :p Men man hade dem för det underlättade när man satt med Nora i famnen sen då hon skulle ha hud mot hud kontakt.

IMG_1130

Denna dagen har vart bra. Ätit fem gånger! Inte klokt.. och ändå går jag och är hungrig hela tiden. Med Nora var jag nästan aldrig hungrig så det är stor kontrast nu. Nu börjar klockan ticka iväg. Trodde aldrig att jag skulle klara mig att hålla mig vaken såhär länge!

Imorgon blir det Harry Potter med älsklingen! Wish me good luck att hålla mig vaken under hela filmen!