Då kan jag äntligen länka från min “vanliga” blogg till denna.. den har ju typ blivit lagd på is eftersom jag mest skriver här. Har ingen lust att skriva i den andra för där kan jag ju inte berätta om graviditeten. Sen ska jag ju flytta allt till blogger så småningom ändå för jag har blivit kär i Windows Live Writer. Så mycket smidigare att blogga nu ju!

Ska bli skönt när jag kan utge min riktiga identitet på denna bloggen.. heter ju inte tindrali :p Men vad gör det egentligen. Kanske skönt att vara lite anonym för en gångs skull. Men ne.. gillar mitt vanliga namn bättre.. dock e ju bara mitt namn anonymt så de som vet vem Nora är och hur hon ser ut har antagligen redan listat ut vem jag är :p

Låg för länge i sängen idag så blev självklart illamående.. Bara att gå upp o spy.. blä.. inget vidare.. men nu är det bättre i alla fall. Alla sover förrutom jag. Älsklingen, Katten och Nora. Sömntutor säger jag bara :p Men värst är väl jag själv egentligen.

Sov en bra stund i stugan igår. Men det var riktigt skönt. Jag fick ju ändå inte bära för tunga saker som skulle slängas. Vågar inte heller för den delen.

Har inte ringt till MVC än.. jag bävar för det lite.. varför vet jag inte.. antagligen för att jag måste väga mig på inskrivningen och har ju inte gått ner något sen Nora kom utan snarare gått upp 12 kilo sen hennes inskrivning. Det är verkligen inget positivt!

Skulle vilja ha någon att gå ut och gå med. Det skulle göra susen för mig, Nora och det kommande barnet.. men de e ju så tråkigt att göra själv!

F du får flytta hit istället för att bo i T-dala ;)