Sitter o väntar på att svärfar ska komma och hämta oss. Vi ska ut till stugan igen och slänga skräpet som blev över sist. Egentligen skulle jag vilja stanna kvar där till fredag men måste hem och städa för F ska vara barnvakt till Nora när jag och älsklingen går på Harry Potter.

Så det får bli Kållandsö till helgen om vädret tillåter. Men måste tillbaka på Söndag eller Måndag igen då det står Skara Sommarland på schemat. Onsdag sen är det Mariestad eller rättare sagt Tidavad på schemat. Mycket resande nu. Men det ska väl gå bra.

Idag har älsklingen vart och lämnat blod. Jag hade tänkt att börja igen jag med.. men nu går det inte igen. Får vänta igen. Typ 17 månader eller nåt sånt..

Jag mår sådär lite konstigt idag. Lite halvt illamående. Frukosten står mig upp i halsen. Vet inte varför det är så. Men vart mycket sånt under denna graviditeten som ännu inte varat så länge. Men men.. hoppas på att det blir bättre iaf.

Måste ringa MVC snart….