Idag har det vart en intensiv dag. Först kaos i skolan och jag känner mig mer lost än någonsin inför en tenta. Jag hoppas polletten vill trilla ner snart! Det finns inte mycket tid kvar. Fick sluta lite tidigare då jag och älsklingen skulle på möte på skolan om Noras skolstart. Idag var sista dagen att bestämma sig. Så vi har valt att hon ska få börja skolan till hösten och får hoppas att det är rätt beslut. Just nu känns det så i alla fall då hon har gjort en sån enorm språngbräda nu i vår.

Sen hämta barnen och hem och de lekte och jag började laga mat. Laxburgare med Limeaioli och grönsallad. Supergott blev det! Det kommer garanteras göras fler gånger då det var så enkelt att göra =)

Sen blev det plugg. Har läst igenom allt, skrivit frågor och försökt mig på uppgifter vi gjort på lektionerna. Det gick väl sådär men nu är jag så trött att jag inte får in mer så då är det bättre att stanna.

Nu har jag precis tittat på gamla bilder och upplevt gamla minnen så som när jag var på språkresa, tiden innan jag och Johan var tillsammans då vi bara var vänner. Hittade små filmsnuttar med som var roligt att se med. Det sista tittade jag på när barnen var små. Redan som små pluttisar lekte de tillsammans.

DSC01318Det är så underbart att de är så bra vänner och att de alltid har varit det. Jag hoppas verkligen att det fortsätter så! Men eftersom de har utvecklat ett tvillingsymtom så har jag svårt att tro annat.

Nu blir det sängen! Är så enormt trött! Sov gott alla =)