unnamed (1)Idag kom jag hem jättesent från skolan. Älsklingen och barnen var hemma innan mig till och med. Men så är det ibland. Halv sex/tjugo i sex svängde jag in på parkeringen hemma. Det blev att äta en liten bit fröknäcke och börja packa träningsväskan. För halv sju svängde jag ut med bilen igen och for till Götene för träning!

CX Worx först och sen bodypump. Sammanlagt 1½ timmes måndagsträning. Det satt inte fel men vad seg jag var i kroppen. Märks att jag skadat den, den senaste veckan och att den är i omställningsfas nu. Allt går supersegt när det gäller träning. Men det är bara att bita ihop och om en vecka hoppas jag att allt är som det ska igen!

Riktigt skönt nu efteråt i alla fall. Enda tråkiga är att jag inte kan träna så mycket som jag vill denna veckan. Imorgon har vi möte med dagis och på kvällen har älsklingen möte med Timmersdala Motion så då får jag inte träna. Onsdag skulle jag väl egentligen kunna åka in och träna men går inget roligt pass plus att jag misstänker att jag får sitta med näsan i böckerna och plugga inför tentan på fredag. Torsdag har vi logopedbesök och lite annat att göra på kvällen. Får se om det blir träning då eller ej.

Tur jag dammade av Wiit igår! För det får bli min bästa vän denna vecka tror jag. Träningsvärk från gårdagens pass så den funkar nog fortfarande. Annars har jag Jillian Michaels fina träningsskiva till Wiit och den är sjukt jobbig så jag ska nog överleva ;)