Usch usch usch vad dagarna går fort. Det är redan den 15e december. 3 månader och 2 dagar kvar till bf, mindre än 3 månader kvar tills det är dags att snittas. Det är sjukt! Idag är jag i graviditetsvecka 26 +6. När jag väntade Nora gick mitt vatten i graviditetsvecka 27 +1. Det är nära nu. Börjar bli lite smått nervös måste jag säga. Men tror inte att vattnet kommer gå så tidigt som sist i alla fall. Sen hoppas jag att om det går så att inte värkarna kommer igång så jag hinner få kortisonsprutorna.

Vad har hänt annars idag och igår då? Igår så var vi och åt middag hos älsklingens farmor. Riktigt underbar mat gör hon. Så smaskens! Fläskfile och bacongryta kan man nog säga att det var. Åhh vad gott det var! Vi fick även med oss äppelpaj hem.

Den bjöd vi på några timmar senare då F och hans flickvän kom och hälsade på. Det är verkligen inte varje dag det händer så det var riktigt trevligt. Typ 3e gången jag träffar hans nya flickvän, men hon är riktigt trevlig. Fast hon är ju falsketabo så det är kanske inte så konstigt :p

Idag har jag vart och vägt mig. Gått upp lite nu.. eller jag väger exakt samma idag som jag gjorde den 15e september så egentligen har jag gått ner eftersom magen väger en hel del nu med bebis, vatten, moderkaka och allt annat.

Sen när jag kom hem så har vi bara tagit det lugnt. Lekt med Nora mest. Hon har vart hemma från dagis idag med trots att de hade luciafirande där idag. Men vi resonerade så att det är bättre hon är hemma en dag extra så hon inte blir sjuk till jul!

Nu ska jag baka :D