Bild 056

 

 

 

Bild 043

Bild 052

 

 

 

 

 

I Tisdags var jag och älsklingen med IF Metalls A-kassa i Göteborg och på Liseberg. Resan startade 10.50 utanför avd 28, eller rättare sagt den skulle starta då, men bussen var försenad så vi fick stå där ute och frysa och vänta. Men nästan en halvtimme försenad så kommer den från Mariestad.

Resan går bra. Vi har ett stopp i Vårgårda där vi fikar lite och möter upp en buss från Gullspång. Sen fortsätter färden mot Göteborg. Vi är framme runt halv två och börjar dagen med att gå lite på Nordstan för Liseberg är inte öppet än.

Där hittade jag lite saker som jag ska använda i sommar. De va tom billigare i Göteborg än vad de är som utgångspris på tradera! (nej kan inte säga vad det var tyvärr)

15.00 Går bussen till Liseberg. Mysigt!

Jag och älsklingen går runt lite men så börjar det suga lite efter mat i magen. Vi bestämmer oss för att äta på de där pizza stället, men när vi kommer fram så serverar de Julbuffé istället. Mycket bättre men dock dubbelt så dyrt. Men det fick vi unna oss =)

Efter maten som tog sin lilla tid gick vi runt och köpte de sista julklapparna =) Vi blev nästintill klara iaf =)

Framåt halv sju så kommer “Twinkel” eller kanske ska skriva M och hälsar på oss lite. Va snart 1½ år sen vi träffade han senast så det var riktigt kul att få träffa han igen. Tiden bara flög förbi och vid 20.00 skulle bussen gå hem.

19.50 sätter sig jag och älsklingen på bussen.. sist av alla :p 19.54 började vi rulla hemåt efter en lyckad dag i Göteborg och på Liseberg =)