fudge

Idag gjorde jag mig till och gjorde fudge. Sådan fudge mamma alltid gjorde till jul när jag bodde hemma. Det var första gången jag gjorde det helt själv men tror den blev lyckad =)

Mina blir dock inte så fina som de på bilden. Men det ska ju synas att de är hemmagjorda =)

Det är nästan så man vill göra kola och knäck med. Men jag vet att det slutar med att jag kommer äta det mesta själv så det är bäst att låta bli tror jag =)

Jag och älsklingen var duktiga innan idag också och gjorde hemmagjord lasagne. Det var riktigt gott och Nora gillade det med =) Det är mycket godare med hemmagjort än köpt. Varför är man så slö och inte orkar göra det oftare? Fast det är klart det tar ju sin lilla tid, men tid har vi ju nu när vi är hemma ändå.

Imorgon är det lucia =) Hoppas Nora mår bra då och alla konstiga prickar är borta så vi kan lussa lite.

Juste mamma nämnde att det kan hända att Nora har 3 dagars febern eller va det va den virussjukdomen kallades.. får ta o kolla upp det tror jag =)

Google here I come :p