Det gick super att ta prover idag. Gick fort och smidigt alltihopa. Blev inte det minsta svimfärdig =) Blev uppropad efter typ 5 minuter med och bara det är ju en stor sensation. Det brukar ju minst ta en halvtimme i alla fall.

När jag hade tagit klart proverna ringde jag och pratade med mamma en liten stund, sen ringde F. Han hade vart på sjukhuset och hämtat sin mask och skulle nu åka hem. Jag fjäskade lite för han och det slutade med att jag fick som jag ville och han kom till ÖoB för att göra mig sällskap när jag skulle handla. Vi gick först in på Hemkompaniet och tittade lite. Jag köpte alla hjärtans dags present till älsklingen.

Sen gick vi in på Öob och jag köpte det jag skulle ha där inne. Vad mycket roligare det var med lite sällskap! Tack F!

När jag kom hem fick jag dock en inte särkskilt trevlig överraskning. Jag hittade ett alla hjärtans dag kort adresserat till älsklingen och det var inte från mig! Första tanken som slog mig var att nu har han vart otrogen!! Magen vänder sig i oro men samtidigt så känns det inte som att han har varit det. Jag brukar ju märka på honom om det är något som är fel och jag har inte haft någon sån känsla överhuvudtaget. Men det är klart man börjar ju undra. Det gick inte att tyda namnunderskriften heller.

Älsklingen blir lika förbryllad som jag när han får se kortet. Han vet inte heller vem det är ifrån. Men en annan som han jobbat med på Skatteverket har också fått ett alla hjärtans dag kort och hon misstänker att det är från Proffice. Så då är ju säkert älsklingens kort därifrån också.

Men sak samma vem det är ifrån. Vet ju att han älskar mig och att det är mig han vill ha. Jag litar på honom, varför skulle han annars vilja gifta sig med mig och skaffa barn med mig?

Jag älskar han av hela mitt hjärta ♥