DSC00697

Usch denna dagen har inte vart något kul i illamående synpunkt. Har verkligen mått illa HELA dagen. Det vill inte gå över heller. Suck.. aja det är inte många dagar kvar nu. Hoppas på att det blir bättre sen!

Dagen har vi tillbringat med städning och doning. Nora har inte velat sova nåt direkt och när hon väl hade somnat då ringde telefonen och hon vaknade. Sen ville hon gå ut och blev vansinnig när hon inte fick det. Stackarn börjar bli rätt rastlös.

Men då kom mormor med det bra förslaget att bygga en koja och fika därunder och då gjorde älsklingen iordning en koja under bordet och tog med fruktsoppa och riskakor och det var verkligen poppis. Nora tyckte det var jättekul =)

Imorgon är det söndag och alla hjärtans dag. Jag tror inte älsklingen har köpt nåt till mig :P Eller så har han varit lurig och gjort det när jag inte har märkt det. Jag vet inte. Men jag har i alla fall köpt en sak till honom. En billig sådan, man behöver ju inte lägga ut en massa pengar när man har ett bröllop om några månader att lägga pengar på.

Satt och räknade lite innan och vi har faktiskt redan betalat en hel del. Dubbelt så mycket än vad jag trodde nästan. Det känns gott. Inte lika mycket som ska slängas ut på en gång sen ^^

Nu ska jag krypa ner hos älsklingen och störa han när han spelar Final Fantasy :p