2013-04-20 10.13.09geklog

…ja ingen bra kombination de där inte. Men vi trotsade folket och åkte till Gekås i lördags i alla fall. Folk var det. Det var länge sedan jag var där när det var så mycket folk. Jag brukar ju försöka åka dagar då det är mindre folk. Men nu kunde Fia bara denna dagen så det fick bli som de blev.

Det fanns dock väldigt dåligt med många saker. Trosor, gardiner, kläder… inte alls mycket att välja på. Men lite fick man ner i den där vagnen i alla fall. Passade på att köpa en resväska som vi kan ha när vi åker till Egytpen så nu har vi två i alla fall. Har iofs en tredje men den har jag glömt av kodlåset på så den får vi inte upp utan skruvmejsel =/ Klantigt ja, jag vet!

Sen blev det lite födelsedagspresenter till Nora, lite saker inför hennes kommande barnkalas, kläder till barnen och lite saker till hemmet typ maskindiskmedel och sådana tråkiga saker.

Vi gick in vid halv nio och kom ut vid halv fyra. En heldag inne på varuhuset. När vi kom ut var det så fint väder att man fick lite ångest. Tur vi inte gick ut tidigare och sett hur fint det verkligen var ute och sen behöva gå in igen.

Mycket pengar försvann men vi fick mycket för pengarna fast det inte fanns mycket :p Ja den där ekvationen går aldrig ihop på Gekås :p