En dag jag alltid kommer att minnas. Dagen då jag och älsklingen gifte oss och Nikki döptes. Förr tyckte jag mest det var fånigt att förnya sina löften. Men nu är jag helt tvärtom. Tänk att få uppleva sin bröllopsdag igen och göra den ännu mera perfekt!

I fredags så letade jag fram vår gamla videokamera. Dammade av den och satte på det vi spelat in. Jag och barnen satt som klistrade vid tvn. När vi sedan kom till vårt bröllop så kunde jag inte undvika att ögonen tårades.

Jag ville egentligen ha en traditionell ingång och utgångslåt. Men älsklingen som inte vill ha något traditionellt övertalade mig att han skulle få välja ingångslåt och jag utgångslåt. Så blev det och det är nog det bästa beslutet jag gjorde när det gäller att bestämma saker inför bröllopet. För jag blev så enormt nöjd med den låt han valde. Ronja Rövardotter. Den blev så fin på orgel. Det var nog dessutom menat att vi skulle ha den för veckan innan vi träffade kantorn hade hon äntligen fått tag på noterna till orgel och de va dessutom nysläppta för innan det så fanns de inga officiella till orgel.

Dagen D så var det först lite miss i kommunikationen så vi höll inte på att bli insläppta. Ja de va minsann lite spännande där bakom dörrarna in i kyrkan =)