bild

Japp igår kom Fia äntligen med den. “Den bästa födelsedagspresenten någonsin” om man ska fråga barnen. De fick nämligen en studsmatta i delad födelsedagspresent av sin bästa Fia! De fick reda på det i samband med Nikkis födelsedag men då vädret har varit som det har varit så har Fia haft den hemma hos henne fram tills igår.

Då kom hon med den och barnen tyckte att vi monterade den på tok för sakta. De ville ju hoppa NU! När den var klar så var det nästan slagsmål om vem som skulle hoppa. En litenliten stund fick de hoppa tillsammans men de vet båda två vad som gäller. En och en.

Efter maten så vilade de. Nikki somnade men Nora kom upp efter en kvart. Då gick hon och älsklingen ut och hon hoppade och hoppade och hoppade.

Det första de sa i morse när de vaknade var att de ville hoppa på studsmattan. Vi åt frukost och gick till affären och sen var de ute en bra stund och hoppade innan det var dags att gå in för att laga mat. Nu sover Nikki som en stock och Nora vilar i sitt rum. Jag har fått huvudvärk så jag ska väl lägga mig o vila en stund.

Bilden fick jag mailad av Fia förut idag som hon tog igår innan hon åkte hem.