Vaknade vid fem idag… gick upp strax efter halv sex när älsklingen gick till jobbet. Eller kvart i sex kanske det var… sak samma…

Vid sju sätter jag mig med Nikki i soffan för att ha en mysstund innan Nora vaknar. Håller TV-dosan i handen som jag håller runt Nikki. Självklart så spyr hon rakt ner i dosan och den slutar fungera. Jag blir sur på mig själv att jag aldrig lär mig.

Börjar kolla runt på universaldosor på nätet. Fanns en på OnOFF för rätt vettig peng. Men känner ändå inte för att köpa någon då vi gjort den en annan gång.. en billig från Netto iofs.. som inte fungerade med vår tv. Börjar kolla runt på en ny tv men det känns lagom kul att köpa nu när vi gifter oss nästa vecka. Ne det kändes verkligen inte som något bra alternativ just nu.

Börjar fundera lite men bestämmer mig för att plocka isär dosan och se om det går att göra något åt den. Efter lite pillande går den äntligen isär och vilken sörja! Inte konstigt att den varit svår att trycka på de senaste åren och jag som alltid trott det är batterierna :p

Älsklingen hade nog spillt cola i den eller något såg det ut som. Jag torkar och donar och toppsar. Men den blev ren. Nu funkar den KANON! Har nog aldrig fungerat så bra sen jag blev tillsammans med älsklingen… ärligt talat faktiskt.

Dags för frukost!