Börjar med att rätta listan. Ägde visst en Carola vinylskiva som jag hade förträngt. Tack mamma för påminnelsen!

Ja då har det varit dött här igen. Men så är det när man är in i sluttampen på att planera ett bröllop. Denna helgen har det varit en svensexa och möhippa helg. Älsklingens svensexa började redan i lördags eftermiddag. Han fick klä ut sig till  arab och tigga om massa saker. Han var riktigt söt faktiskt. Sen var de i stugan och hade wii kväll. Älsklingen trodde att allt var slut där. Men hans svensexa fortsatte dagen efter :p Då blev han utklädd till hippi och de åkte till Skara Sommarland och lämnade lite kläder till oss tjejer som blivit genomblöta och sen åkte de till Falköping (tror jag) och spelade paintball. De var rätt slut när de kom hem (eller rättare sagt när vi kom hem)

Under tiden älsklingens svensexa höll på i lördags så kom F hit och höll mig sällskap så jag inte skulle behöva vara själv. Vi åt lite mat på läckögrillen och satt där en bra stund och bara pratade. Sen gick vi och handlade och jag fick peka på det jag ville ha och hon betalade. Kändes väldigt annorlunda måste jag ju säga. Men en skön känsla ändå. Sen gick vi hem och jag målade klart alla glas och hon vek festprogram. Vi kom i säng hyfsat tidigt men jag kunde inte sova. Var lite orolig vad de hade hittat på för rackartyg med min älskling :p

Eftersom jag inte kunde sova gick jag upp och grejade lite mer med bröllopssaker. Somnade sedan runt halv två.

Vaknade igen vid halv sju. Jag gick och la mig i badet och sen satte jag mig vid datorn till F vaknade. Vi pratade och hade allmänt trevlig och åt en kanongod frukost innan S, I och S kom för att min möhippa skulle starta.

Jag fick på mig en krona och en slöja och en tylltygskjol. Var nog inte överdrivet vacker. Vi begav oss till hemlig ort som visade sig vara Skara Sommarland. Där började vi med att åka runt med tåget eftersom jag aldrig gjort det. Sen blev det ett antal åk med tranan. Vi fick ett extra varv med :p Sen ställde vi oss i 1½ (!) timmes kö till gokarten i regn som blev ösregn som blev mindre regn och ösregn igen. Efter det blev det dags för något i magen. Då började regnet sakta men säkert avta. Efter maten studsade jag och I lite luftboll, men det var en kille där som inte ville flytta på sig så det blev bara lite fjanthopp. Sen var det badtime! Vi åkte lite diverse kanor och badade i vågorna och satt i vattnet och bara hade allmänt trevligt.

Klockan började närma sig stängningsdags så vi tog en sista tur med tranan och åkte hem där vi gjorde oss i ordning. Jag hade inte en blekaste vart vi skulle men det visade sig vara till Restaurang Sjökanten. Vilken god mat! Riktigt god.

Vi blev kvar där i tre timmar med god mat och en MASSA frågor. Undra vad de ska ha dem till :S

Sen var det hemgång. Riktigt trött och sleten var man.
Jag hade en MYCKET trevlig dag med de jag gillar mest (förutom familj då) Tack så jättemycket för en lyckad dag!